Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Társadalmi Célú Hirdetések az Ormánságban

2008.12.19. 23:44 | freshmen | Szólj hozzá!

Rébusz bácsi meséi után ismét egy adósságot törlesztek:

Társadalmi Célú Hirdetések az Ormánságban elnevezésű projektünk már 2. hétvégéjét élte meg miközben mi Németországban hógolyóztunk. Erről remélhetőleg nálam kompetensebbek fognak nyilatkozni. Addig is itt egy rövid beszámoló az első alkalomról:

2008. november 22-én és 23-án rajtolt el filmes projektünk 14 fiatal részvételével.

A hétvégén a kitűzött célokat elérve a résztvevők  meghatározták a leendő társadalmi célú hirdetések témáit. Mindezt a nagyszerű képeslapos módszerrel érték el : egy képeslapot kellett alkotniuk, amin maximum 1 mondat szerepelhetett a képen kívül.

Természetesen volt móka, kacagás, Lillaszülinap, no meg persze gyilkosozás az utolsó csepp vérig.  A gyilkosozásnak 2 tanulsága is van: 1. Laca mindig meghal 2. Elmo nem olyan kedves mint a TV-ben (mindenkit kinyírt – ez nem túl kedves)

A képekre kattintva lehet megtekinteni a galériát. Alatta pedig egy nem túl jól sikerült összefoglaló videó található   a hétvégéről (szoftverhiba miatt néha kad, meg csúszik a hang).

informansag: PB220139 informansag: elmo

Címkék: tch

A bejegyzés trackback címe:

https://informansag.blog.hu/api/trackback/id/tr88832504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása