Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Litvániában jártunk

2010.09.26. 22:41 | ormansagfun | Szólj hozzá!

2010. szeptember 5 és 12 között Litvániában, Daugirdiskesben jártunk a 'Quality in Action' elnevezésű Training Course-on.

A szakmai kurzuson az egy hét során arról beszéltünk, hogyan lehet javítani az ifjúsági programok minőségén, kiemelten a Fiatalok Lendületben Program 1-es alpontjait. A szervező ország, Litvánián kívül Németországból, Romániából, Olaszországból, Lengyelországból és Magyarországról érkeztek fiatalok, összesen 25-en. A trénerek Christian, Laimmonas és Agne voltak.

Duplán volt tanulási lehetőség ez a tréning a kémesi delegációnak, hiszen azon kívül, hogy az ifjúsági projekteket elemeztük, belátást kaptunk abba is, hogyan építenek ki ifjúsági központot Litvániában, egy elhagyott minifaluban. Hasonló ötlet alapján épül-szépül a kémesi Malom is. Ezen a téren is sikerült tapasztalatot cserélni és nem utolsó sorban a  tervben lévő jövő nyári csereprogramunkhoz is szereztünk partnereket.

 

Címkék: flp quality trainingcourse

A bejegyzés trackback címe:

https://informansag.blog.hu/api/trackback/id/tr142325588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása