Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Eurodesk felkeresés októberben

2010.10.14. 21:57 | ormansagfun | Szólj hozzá!

Elindult Eurodesk projektünk 2010 októberében. Október hónapban körülbelül 10 településre szeretnénk eljutni, ahol a fiataloknak az Eurodesk szolgáltatásairól, a Mobilitásról és az Európai Unió által támogatott Fiatalok Lendületben Programról beszélünk. Tájékoztatást adunk ezenkívül a szervezetünk (Fenntartható Ormánság Nonprofti Kft.) munkájáról, aktuális és jövőbeni projektjeiről. Célunk, hogy minél több fiatallal kerüljünk kapcsolatba, akik jelenlíti ívünkön meghagyják elérhetőségünket, mi pedig felkeressük programjainkkal. Ezen kívül várjuk a fiatalok ötleteit, terveit, melyek megvalósításához szakmai hátteret nyújtunk ha felkeresnek minket.

Első látogatásunk Sellyén volt, ahol szinte minden osztályba be tudtunk jutni és egy tanóra keretében tudtuk megszólítani a fiatalokat.

 

Címkék: eurodesk

A bejegyzés trackback címe:

https://informansag.blog.hu/api/trackback/id/tr812372746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása