Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

EVS mentor tréning Romániában

2010.10.14. 21:47 | ormansagfun | Szólj hozzá!

2010. október 4 és 10 között EVS mentortréning került megrendezésre Romániában, Predealban. A tréningen körülbelül 15-en voltunk, Norvégiából, Svédországból, Belgiumból, Litvániából, Szerbiából, Horvátországból, Lettországból, Törökországból, Olaszországból... (a teljesség igénye nélkül).

Az egy hetes tréning az EVS mentoroknak szólt. A szervezetünket Kovács Orsi képviselte, a leendő EVS önkéntesünknek a leendő mentora:). A tréningen tapasztalatot cseréltünk, szó esett arról is, milyen a jó mentor, valamint, hogyan segítheti a mentor a mentorált tanulási folyamatát az önkéntes szolgálat ideje alatt. Rendkívül hasznos tapasztalat volt a kurzus, és sok új partnerünk is lett a havas Predealban.

Címkék: evs trainingcourse

A bejegyzés trackback címe:

https://informansag.blog.hu/api/trackback/id/tr832372720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása