Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Felhívás Képzésre

2013.01.21. 19:03 | freshmen | Szólj hozzá!

Dia1.JPG

Van egy nagyon jó program, a Fiatalok Lendületben Program, aminek segítségével a fiatalok tudnak valamit a településükön tenni egymásért, vagy akár külföldön önmagukért.
Ez egy olyan rendszer, amiben különböző szinteken különböző dolgokra tudnak pályázni. Hazai szinten például az ifiklubbok fejlesztésére, programok szervezésre. Nemzetközi viszonylatban pedig ificserére, önkéntes szolgálatra. Ennek a rendszernek a megismerésére hívjuk most őket.

Az eurodesk hálózat tagjaként ismét egy képzést hirdetünk! Január 26.-án, szombaton a kémesi iskolában rendezzük meg egynapos tréningünket a Fiatalok Lendületben Program alapjairól. Ha érdekelnek a külföldi lehetőségek, a nyelvtanulás, ifjúsági cserék, az önkéntes szolgálat, gyere el szombaton! A képzőnk ezúttal Csalagovits Zóra lesz, aki Budapestről érkezik hozzánk.
A közlekedéseteket és az étkezést ez alkalommal is mi fogjuk megoldani, az időjárás pedig ne tartson vissza. Tudjuk, tél van.
Bővebb információt kérhetsz itt (Facebook: Fenntartható Ormánság, e-mail: ormansagzoldut@gmail.com), vagy telefonon a 70/427-39-23-as telefonszámon.
Ha érdekel ne habozz jelentkezni!
Köszönjük!

Gulyás Irén és Kovács Orsi

Címkék: fiatalok flp képzés eurodesk

A bejegyzés trackback címe:

https://informansag.blog.hu/api/trackback/id/tr325033055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása