Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Előkészítő találkozó a nyári csere kapcsán

2010.06.12. 22:39 | ormansagfun | Szólj hozzá!

2010. június 3 és 6 között a külföldi partnerekkel előkészítettük a nyári 10 oldalú nemzetközi ifjúsági cserét. Mivel ez a szervezet első ilyen hatalmas méretű ifjúsági cseréje, ahová közel 70 fiatalt vár, szükségesnek láttuk előkészítő találkozást szervezni. A találkozásra érkezett: Anna Lettországból, Serkan Törökországból, Sebastian Lengyelországból, Lisa Franciaországból, Peer Németországból, Anna Görögországból és Andrius Litvániából. A magyar csapatot Zoli, Béla, Zsuzsi, Zsófi, Salomé, Zita, Zsuzsi és Orsi erősítette.

A csoportvezetőket a malom udvarában tábortűz mellett vártuk. A katonai sátrakat is felállítottuk, ágyakkal berendeztük, de sajnos az időjárás nagyon nem volt kegyes hozzánk, így a hűvös és eső miatt kénytelenek voltunk ’átköltözni’ Drávapiskibe Margit nénihez. A szombati nap szerencsére napsütésesen indult, így a délelőtti közös tervezést már kint tudtuk megvalósítani a szabadban, a délutánt, Pécsett töltöttük. Estére visszatértünk Drávapiskibe, majd kötetlen beszélgetésbe folyt át az éjszaka.
Vasárnap délelőtt átbeszéltük még egyszer a legfontosabbakat, majd a délután folyamán mindenki információkkal tele tért haza.
Az előkészítő találkozás elérte a célját, a csoportvezetők visszatérve a szervezetükhöz, könnyebben tudtak fiatalokat találni akik alkalmasak lehetnek a cserén való részvételre. Ismerve a környezetet, járva az Ormánságban, tisztán látva a 2 hét programját a körülményekhez legmegfelelőbb fiatalokat tudtak kiválasztani a Sustainable Dialogue ifjúsági cserén való részvételre.

 

Címkék: dialogue sustainable