Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Eurodesk felkeresés októberben

2010.10.14. 21:57 | ormansagfun | Szólj hozzá!

Elindult Eurodesk projektünk 2010 októberében. Október hónapban körülbelül 10 településre szeretnénk eljutni, ahol a fiataloknak az Eurodesk szolgáltatásairól, a Mobilitásról és az Európai Unió által támogatott Fiatalok Lendületben Programról beszélünk. Tájékoztatást adunk ezenkívül a szervezetünk (Fenntartható Ormánság Nonprofti Kft.) munkájáról, aktuális és jövőbeni projektjeiről. Célunk, hogy minél több fiatallal kerüljünk kapcsolatba, akik jelenlíti ívünkön meghagyják elérhetőségünket, mi pedig felkeressük programjainkkal. Ezen kívül várjuk a fiatalok ötleteit, terveit, melyek megvalósításához szakmai hátteret nyújtunk ha felkeresnek minket.

Első látogatásunk Sellyén volt, ahol szinte minden osztályba be tudtunk jutni és egy tanóra keretében tudtuk megszólítani a fiatalokat.

 

Címkék: eurodesk

EVS mentor tréning Romániában

2010.10.14. 21:47 | ormansagfun | Szólj hozzá!

2010. október 4 és 10 között EVS mentortréning került megrendezésre Romániában, Predealban. A tréningen körülbelül 15-en voltunk, Norvégiából, Svédországból, Belgiumból, Litvániából, Szerbiából, Horvátországból, Lettországból, Törökországból, Olaszországból... (a teljesség igénye nélkül).

Az egy hetes tréning az EVS mentoroknak szólt. A szervezetünket Kovács Orsi képviselte, a leendő EVS önkéntesünknek a leendő mentora:). A tréningen tapasztalatot cseréltünk, szó esett arról is, milyen a jó mentor, valamint, hogyan segítheti a mentor a mentorált tanulási folyamatát az önkéntes szolgálat ideje alatt. Rendkívül hasznos tapasztalat volt a kurzus, és sok új partnerünk is lett a havas Predealban.

Címkék: evs trainingcourse