Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

Első előadásunk az ökoturisztikai projekt keretében Kémesen / First discource in Kémes about the eco-turism

2010.03.09. 20:09 | ormansagfun | Szólj hozzá!

Túl vagyunk az első  ökoturisztikai előadáson.  És nem is volt akármilyen. Elég sokan részt vettek a helyi lakosok közül, valamint a Kémesi Önkormányzat képviselőtestületének néhány tagja is tiszteletét tette.

Az előadást a polgármester asszony nyitotta meg, őt követte az Alapítvány nevében a Zoli, aki ismertette a projekt részleteit, céljait és az elvégzendő feladatokat. A következő előadó Budai Krisztina volt az Ökotárs Alapítvány munkatársa, aki 9 hónapos kislányával, Sárával érkezett. Krisztina a Zöldút kezdeményezésekről beszélt, a már eddigi létrejött és működő példákról és hogy hogyan válhat a projektünk Ormánsági Zöldúttá. Az utolsó előadó Wágner László volt a Duna-Dráva Nemzeti Parktól, aki szintén hasznos információkkal látott el minket, főként a természeti környezet kiaknázatlan lehetőségeiről valamint sok tippet kaptunk a környezet megóvására is.

Az elhangzott prezentációk után a jelenlévők belekezdtek az ötletelésbe. Mindenki elmondta a véleményét a pályázattal kapcsolatban, valamint már konkrétabb felajánlások is érkeztek az együttműködéssel kapcsolatban.

Reméljük, hogy a következő  előadáson sok ismerőssel és új arcokkal is találkozunk majd, melynek az időpontja: 2010. március 27. (szombat) 13:00 A helyszín változatlan, vagyis a Kémesi Ifjúsági Klub.

Niki

Last week Friday took place the first eco-tourism discource in Kemes. Quite a lot of local people are involved in, and the Municipality councilor Kémes some members of his respect.

The presentation was opened by the Mayor, followed by the Foundation on behalf of Zoltán, who announced details of the project, its objectives and tasks to be undertaken. The following was the rapporteur of Buda Krisztina ÖKOTÁRS Foundation, a 9-month-old daughter Sára arrived. Krisztina Greenway initiatives speaking, the already established and working examples and how to become a project Ormánság Greenway. László Wágner was the last rapporteur of the Danube-Drava National Park, who has also seen us with useful information, especially in the untapped possibilities of the natural environment and have received many tips to protect the environment as well.

After the presentations made at the present, started the brainstorming. Everyone said the opinion regarding the project, and has also received pledges of more concrete cooperation.

We hope that the next meeting  in many familiar and new faces will also meet, with the date: 2010. March 27 (Saturday) 13:00 The site is static, ie Kémes Youth Club.

 


 

süti beállítások módosítása