Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft

Fenntarható Ormánság Nonprofit Kft.

Sustainable Ormánság Nonprofit Ltd.



információ / information: + 36 70 427 3923 ormansagzoldut@gmail.com

cím / adress: H-7843 Kémes, Kossuth utca 1.

FACEBOOK: Fenntartható Ormánság

GALÉRIA

Hozzászólások

HTML

MEGHÍVÓ

2012.12.28. 13:38 | freshmen | Szólj hozzá!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az Ormánság Zöldút Munkacsoport következő megbeszélésére 2012. december 29.-én, szombaton 16 órára a kémesi Malom Kemping és Turistaházba!

A megbeszélést 18 órától a Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft évzáró eseménye követi, amely során visszatekintünk és összegezzük 2012-es évet.

A részvételi szándékát kérjük jelezze vissza egy e-mailben, vagy telefonon, köszönjük!

zoldut_munkacsoport_2012_dec_29_MEGHIVO.jpgÜdvözlettel,
Fenntartható Ormánság Nonprofit Kft. Zöldút Munkacsoportja

Címkék: meghívó munkacsoport zöldút

Karácsonyit alkottunk

2012.12.27. 22:14 | freshmen | Szólj hozzá!

DSC04212December 22.-én szombaton tíz óra és délután négy között bárki számára nyitva állt a lehetőség, hogy alkosson valami ünnepit a kémesi malomban. Tudom, ha programra hívunk embereket, a gyere a malomba annyit tesz, "gyere a malomhoz, tudod ahhoz a hatalmas tégla épülethez". De ez alkalommal a malomba azt jelentette, amit és ahogy hangzott, ugyanis tényleg a malom épületében tartottuk meg a karácsonyi foglalkozást. :)

hát igen, új helyünk van vagy inkább új hellyel bővültünk. Rövid útbaigazításként, a malom vaskapuját átlépve balra található a régen irodaként funkcionáló helyiség. Eltéveszteni nem lehet, ki is van írva. Egyébként a régi IRODA felirat az egyik kedvencem, na jó de engem lázba hoznak az ilyesmik, meg az ipari, malomi hangulat de, akinek más köti le az érdeklődését, annak is megéri ellátogatni hozzánk. Próbáljuk sok sok programmal megtölteni az évet, az új évet, a helyet, Kémest, az Ormánságot.

Szombaton egy kis rendezkedés után, gyorsan neki láttunk a karácsonyi hangulat megteremtéséhez. Éva hozott nekünk karácsonyi illóolajat, finom pogácsát, én is sütöttem mézeskalácsot, kitettünk néhány díszt, koszorút és még egy égősor is felkerült az egyik tartóoszlopra. Amikor a gyerekek éppen nem a kívánságműsor szerinti kedvenceiket rakták be, szólt a karácsonyi zene is. Napközben az állandó létszám hat, hát fő volt és nagyon örültem a benéző vendégeknek is. Kingának köszönjük a hulladék utánpótlást :)

DSC04222

DSC04224

DSC04271

Címkék: kézműves karácsony malom

süti beállítások módosítása